Poduzeće “Brid” osnovano je prije dvadeset godina s ciljem da tržištu ponudi cjelovita rješenja po pitanjima opremanja objekata. Danas se naša djelatnost bazira na nekoliko zaokruženih cjelina, od kojih svaka pokriva određeni segment opremanja.

Jedna od cjelina kojom se vrlo uspješno bavi poduzeće BRID je opremanje odgojnih i obrazovnih ustanova. Dječje vrtiće opremamo namještajem, kompletnom opremom za kuhinje, igračkama i didaktičkim sredstvima. U ponudi opreme za škole su školske klupe i stolice, školske ploče, namještaj i sredstva za kabinetsku nastavu, knjižnice, školske kuhinje i posebno oprema za školske sportske dvorane.

U proteklih nekoliko godina smo opremili niz sportskih dvorana sa kompletnom osnovnom i pratećom opremom- od fiksnih i pomičnih (teleskopskih) tribina, preko bežično upravljanih sportskih semafora, stropnih elektropodiznih košarkaških konstrukcija, pregradnih zavjesa, golova, mreža do najrazličitijih sportskih kompleta, gimnastičkih sprava i pomoćnih sportskih rekvizita. Samo u našem Međimurju opremili smo dvorane u Murskom Središću, Selnici, Donjem Kraljevcu, Prelogu, Podturnu, Kotoribi i Čakovcu, izvan Međimurja u Varaždinu veliku Gradsku sportsku dvoranu za Svjetsko rukometno prvenstvo, te dvorane u Pakracu, Našicama, Umagu, Vukovaru, Rovinju, Rijeci, Osijeku, Đurđevcu, Koprivnici, Našicama i više dvorana u Zagrebu. Izvan Hrvatske opremali smo dvorane u Srbiji, Crnoj Gori, te u BiH. Zastupnici smo tvrtke ELAN za opremanje sportskih objekata u Hrvatskoj.

Opremanje ureda slijedeća je djelatnost poduzeća BRID. Opremiti uredski prostor funkcionalno, a u isto vrijeme i estetski lijepo oblikovano, naš je imperativ. Imamo u ponudi uredski namještaj koji zadovoljava sve ergonomske standarde, a koji slijedi moderne svjetske tokove oblikovanja, možemo svaki uredski prostor učiniti ugodnom sredinom u kojoj rad predstavlja pravo zadovoljstvo. Namještaj koji nudimo imamo uvijek na zalihi i u mogućnosti smo Vam ga odmah isporučiti, a može se pogledati u našem izložbeno-prodajnom salonu na II katu RK Međimurka u Čakovcu, Trg Republike 6.

Uz namještaj BRID nudi i svu ostalu uredsku opremu; stolna i prijenosna računala, sa svim potrebnim pratećim perifernim jedinicama: pisačima, skenerima, multimedijalnim uređajima, velik izbor dogitalnih forokopirnih sustava, širok izbor telefona i telefonskih centrala, mobitela i digitalnih fotoaparata Posebno izdvajamo veliku ponudu različitog potrošnog materijala- vrpci za pisaće strojeve, tonera i ribona za matrične, ink-jet i laserske štampače, tonera za fotokopirne strojeve, papira za fotokopiranje, fax rola, digitalnih medija i ostalog pribora.

Proširujući ponudu, tvrtka BRID d.o.o., otvorila je veliki salon namještaja za kućanstvo, u kojem je izložila široki asortiman spavaćih i dječjih soba, sjedećih garnitura, kuhinja i blagovaona, predsoblja i pratećih sadržaja potrebnih za opremanje doma.

Nudeći tržištu kompletnu uslugu opremanja objekata, od idejnog rješenja, preko nabavke i transporta, do same montaže opreme po sistemu “ključ u ruke”, naši su djelatnici svojim znanjem i iskustvom u svakom trenutku spremni izaći Vam u susret i predložiti najbolja rješenja za sve Vaše probleme u pogledu opremanja.